Ένα βουνό περιτρυγυρισμένο από θάλασσα...

Περισσότερα από 300 χλμ πολυσχιδούς, δαντελωτής ακτής είναι αυτό που έχει να προσφέρει το Πήλιο στους λάτρεις της Θάλασσας! Κάθε δρομάκι και κάθε μονοπατάκι προς την γενική κατεύθυνση της θάλασσας, σχεδόν πάντα οδηγεί σε μια ακόμα μαγευτική παραλία που περιμένει να την ανακαλύψετε!

Ονειρευτήκατε ποτέ να έχετε μία ολόκληρη παραλία για εσάς και τους αγαπημένους σας; Μπορείτε να το κάνετε στο Πήλιο. Ανεξάρτητα με την εποχή του χρόνου το Πήλιο προσφέρει αρκετές παραλίες στους επισκέπτες του ώστε να μπορούν να τις ευχαριστηθούν όσο δημόσια η ιδιωτικά θέλουν. Θέλετε ζωηρές παραλίες με μουσική, ποτά και θαλάσσια σπόρ; Τις έχετε! Θέλετε ρομαντικές παραλίες που το μόνο που να ακούγεται να είναι το κύμα στην ακρογιαλία και το ταίρι σας να σας ψυθιρίζει; Και αυτό το έχετε!

Άσχετα με την επιλογή της παραλίας ένα είναι σίγουρο: Το νερό θα είναι τόσο καθαρό όσο ο ίδιος ο ουρανός. Οι ντόπιοι ψαράδες και καταδύτες συχνά αστειεύονται ότι δεν χρείαζεται κανείς μάσκα για να πίασει ψάρια στο βυθό της θάλασσας. Μετά από μια βουτιά θα καταλάβαιτε γιατί!